• 1

Ellen's Hairstyling

 

Ellen’s Hairstyling is een gezellige kapsalon, gevestigd in het centrum van Venray. Hier vindt u de combinatie van persoonlijke aandacht en vakkundige kappers. Bij ons staat liefde voor het haar centraal. Samen met u maken wij de mooiste kapsels doordat creativiteit, ambacht, jarenlange ervaring en een luisterend oor samen komen. Wij combineren de laatste haartrends met uw persoonlijke wensen.

We hebben passie voor het kappersvak en creëren een sfeervolle omgeving waarin u uw thuis voelt!

Wij werken samen met de producten van Lóreal Professionnel. Met deze producten kunnen we inmiddels lezen en schrijven. Lóreal Professionnel heeft een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten en biedt u alles op het gebied van haarkleur, haarverzorging en haarstyling.

Doordat wij ons regelmatig laten inspireren bij trainingen en shows zijn we ook op de hoogte van de laatste trends en de daarbij horende laatste technieken.

We houden ons steeds meer bezig om zo goed mogelijk met het haar om te gaan en het zo min mogelijk te beschadigen. Elke kleuring blijft een chemische behandeling en beschadigd het haar in enige vorm. Daarom bieden we ook de Smartbond service bij kleuringen aan. Smartbond is een uniek systeem dat het haar beschermt tijdens technische services (zoals ontkleuren en kleuren).

We kijken ook naar de toekomst waarbij aandacht wordt besteed aan duurzaamheid, groen, natuurlijk en milieu bewust. We zijn ons steeds bewuster over wat chemie voor huid, haar en de natuur kan doen. Daarbij worden we met z’n alle steeds gevoeliger voor chemische ingrediënten doordat het in steeds meer producten verwerkt wordt.

Botanea is onze natuurlijk plantenkleuring. Een kleuring die alleen door planten en water tot stand komt. Ideaal voor mensen die allergisch zijn voor chemische kleuringen, PPD vrij.

Vanuit dit oogpunt komt de samenwerking met Rodolphe & Co tot stand. Rodolphe & Co is een professioneel kappersmerk waarvan de meeste producten ECOCERT gecertificeerd zijn. De oprichter onderscheid zich door zijn uitzonderlijke kennis en het gebruik van natuurlijke ingrediënten. Pure producten die het haar en hoofdhuid reinigen en verzorgen op een zo natuurlijk mogelijke manier.

nze grote trots is toch wel de VITAHAIRLIGHT. Deze nieuwe techniek van haar- en huidverbetering is vooruitstrevend voor elke kapper. Het verbetert de haarstructuur, geeft meer glans, maakt het haar sterk en krachtig, houdbaarheid van kleuren is beter, heeft een positief effect op hoofdhuidproblemen en is effectief tegen haaruitval. Kortom; voor mooi gezond haar en een gezonde hoofdhuid door middel van biofotonen lichttherapie. 100% natuurlijk en zonder enig product. Lees hier meer over onder het kopje VITAHAIRLIGHT.

Henseniusplein 2 | 5801 BB Venray | 0478 569 789 | info@ellenshairstyling.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 8:30-18:00
Woensdag 8:30-18:00
Donderdag    8:30-18:00
Vrijdag 8:30-18:00
Zaterdag 9:00-16:00
Zondag Gesloten