• 1

Speciale gelegenheden

 

Bij Ellen’s Hairstyling ben je ook aan het juiste adres als je wat te vieren hebt. Een speciale dag waarbij je er tiptop uit wilt zien. Een gala, speciale verjaardag of een bruiloft? Wij maken samen met jou de mooiste creaties. Ben je zelf de bruid? Ook dan staan wij graag voor je klaar om jou te laten stralen op deze bijzondere dag.

Als je voor een bruidskapsel van Ellen’s Hairstyling kiest kun je ervan uitgaan dat je die dag geen zorgen hebt over jouw haar. We zullen van te voren je wensen in kaart gaan brengen en samen met jou desgewenst een aantal proefkapsels gaan uitproberen. Net zolang totdat je tevreden bent over het kapsel waar jij op de mooiste dag van je leven mee wilt schitteren.

Op de grote dag zelf zullen we ons aanpassen aan jouw wensen, dus als je wilt dat we bij je thuis, bij jouw ouders of bij een vriendin komen om het bruidskapsel te creëren dan is dat zeker mogelijk. We zullen in overleg een tijd afspreken en rekening houden met een visagiste ed.

Als je bij ons komt voor een proefkapsel vragen we of je op het internet wilt rondneuzen naar voorbeelden van kapsels die jou aanspreken. Zo kunnen we al een duidelijk beeld krijgen over jouw wensen. We luisteren graag naar jouw ideeën en gaan in samenspraak met jou aan de slag voor een prachtig bruidskapsel.

Heb je interesse in een bruidskapsel? Maak dan telefonisch een afspraak met ons.

Henseniusplein 2 | 5801 BB Venray | 0478 569 789 | info@ellenshairstyling.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 8:30-18:00
Woensdag 8:30-18:00
Donderdag    8:30-18:00
Vrijdag 8:30-18:00
Zaterdag 9:00-16:00
Zondag Gesloten