• 1

 

Wat is VITAHAIRLIGHT?
VHL is een vorm van lichttheraphie, het nagebootste biofotonenlicht dat gebruikt wordt heeft een specifieke frequentie. VHL is voorzien van 134 modules waar lichtenergie door vrijkomt en deze kunnen beschadigde cellen herstellen en de celstofwisseling stimuleren. Het verbetert de doorbloeding, de haarstructuur, geeft meer glans en zorgt voor een langere houdbaarheid van kleur en omvormingen maar ook voor cel-verbetering van de huid.

Hoe werkt VHL?
VHL zorgt dat de beschadigde cellen en verbindingen in het haar worden hersteld en dat de doorbloeding van uw hoofdhuid wordt verbetert. Een goede doorbloeding is van levensbelang voor de conditie van de haarzakjes.

Is VHL geschikt voor mij?
VHL is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.


Wat kan ik verwachten na een VHL-behandeling?
De behandeling is niet ingrijpend. U kunt uw dagelijkse werkzaamheden en activiteiten direct weer hervatten. U ervaart een betere doorkambaarheid en een prachtige glans. Uw haarkleur gaat langer mee en straalt intensiteit uit. Uw haren worden sterker en veerkrachtiger. Permanenten en omvormingen blijven zichtbaar langer mooi. Versterkt het positief effect van hoogwaardige verzorgingsproducten.


Is een VHL-behandeling pijnlijk?
Een VHL-behandeling is niet pijnlijk. Meestal voelt u hier zelfs niets van.


Wat zijn de voordelen van VHL?
Hoe vaker u het haar behandeld des te sterker her wordt, des te meer glans het krijgt en des te bestendiger het wordt tegen slechte invloeden. U zult ontspannen kunnen genieten van de behandeling. De behandeling is uiterst zacht voor het haar en de haarstructuur wordt gladder en heeft daardoor zichtbaar meer glans.


Kan een VHL-behandeling gecombineerd worden met een andere behandeling?
Een VHL-behandeling kan gecombineerd worden met andere behandelingen zoals kleur en hoofhuidbehandelingen.


Welke haarproblemen kunnen worden behandeld met VHL?
Naast het verbeteren van de haarstructuur, het geven van meer glans en zorgen voor een langere houdbaarheid van kleur en omvormingen is VHL zeer succesvol tegen haaruitval en dunner wordend haar. Tevens heeft VHL een positief effect op onder andere beschadigd haar, oud haar, futloos haar, droog haar, dun haar en breekbaar haar. Maar ook een droge en gevoelige hoofdhuid kunnen worden verbeterd door het toepassen van VHL-lichttheraphie.


Wat kost een VHL-behandeling bij Ellen’s  Hairstyling?
U kunt losse behandelingen ondergaan (a 1 euro per minuut) of kiezen voor een pakket met daarin een bepaald aantal sessies. De prijs van losse behandelingen liggen iets hoger dan wanneer u een complete kuur koopt.


Hoe is mijn uitstraling na een VHL-behandeling?
Het is voor andere niet zichtbaar dat u een VHL-behandeling heeft ondergaan. Uiteraard zal het effect op u haar goed zichtbaar zijn. U kunt gewoon verder gaan met u dagelijkse activiteiten.


Wat zijn de risico’s van VHL?
Er bestaan geen nadelige bijwerkingen of complicaties door de VHL-behandeling. Het is wel belangrijk dat u altijd de instructies opvolgt van de behandelaar die de behandeling uitvoert.


Is er een wachttijd, voordat ik met een VHL-behandeling kan beginnen?
Voor een beauty-behandeling is meestal direct tijd. Mocht u een haar of hoofdhuidbehandeling willen onder gaan, vindt er eerst een intake-gesprek plaats en hoort u wanneer de behandeling van start kan gaan.


Wanneer kan ik de eerste resultaten verwachten?
VHL geeft direct meer glans aan het haar, het haar is beter doorkambaar en heeft een betere structuur. In het geval van een hoofdhuid behandeling ziet u na een aantal behandelingen een duidelijke verbetering. In het geval van haargroei behandelingen zijn er niet direct zichtbare resultaten. Het haargroeiproces doorloopt verschillende fasen, waarbij een haar gemiddeld 1cm per maand groeit. Niet alle haren bevinden zich op hetzelfde moment in de zogenoemde groeifase. De eerste resultaten worden na zo’n 3 maanden zichtbaar. Het kan tot 9 maanden duren voordat het resultaat optimaal is.


Wordt mijn hoofd warm door gebruik van VHL?
VHL wordt toegepast met een nagebootst Biofotonen-licht van lage frequentie, ook wel koud licht genoemd. Uw huid en uw haar worden niet overmatig warm. Het is een uiterst veilige behandeling met overwegend positieve resultaten.

Henseniusplein 2 | 5801 BB Venray | 0478 569 789 | info@ellenshairstyling.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 8:30-18:00
Woensdag 8:30-18:00
Donderdag    8:30-18:00
Vrijdag 8:30-18:00
Zaterdag 9:00-16:00
Zondag Gesloten